vrijdag 26 november 2010

Gevraagd: zwangerschapskwaaltjes

Vandaag ben ik 4 weken en 4 dagen zwanger, maar ik kan niet zeggen dat ik me zwanger voel. Goed, ik voel soms wat steekjes en de boobs lijken ook wat gevoeliger, maar anders dan dat... nee. Misschien moet het nog komen. Ik word er wel behoorlijk onzeker van. Ik wil echt héél graag misselijk worden!
En dan vooral 's ochtends, dat lijkt me wel wat. Lekker hartstikke zwanger boven de toiletpot hangen! En dan opeens zin krijgen in dingen die je anders nooit eet. Heb ik ook (nog) helemaal niet. Ik vind chocola namelijk nog steeds héél lekker en vieze dingen nog steeds vies.
Hmm... speak about -om nom nom- chocolate, ik wist dat er iets miste in dit huis. Dat wordt een boterham met hagelslag dan maar.

5 opmerkingen:

 1. Hey meis moest wel een beetje lachen om je blog van vandaag :D tuurlijk wil je kwaaltjes hoe meer hoe beter..... maar ik zal je even verklappen dat ik pas met 9 weken kwaaltjes kreeg... dus niet al te veel zorgen hoor! En misschien moet je eens luchtjes gaan zoeken :D je weet nooit wat je ineens gaat vinden.... ik wens je heel snel heel veel kwaaltjes Dikke knuff hexje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsha, uh...ik heb helemaal niet boven de wc gehangen. Geen enkele keer. En ook ik eet nog steeds (te veel) chocolade en voel geen verandering in mijn eetpatroon!

  Laten we vooral binnenkort eens een leuke nieuwe bonbonwinkel vinden en ons uitleven!

  Sanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Alex, wat hexje ook zei ga maar eens opzoek naar luchtjes.... je reuk word nu als t goed is een heel stuk sterker.... misschien vindje toch nog een verstopt chocolaatje...;-)

  En ik wil je toch even complimenteren met je schrijven.... WOW wat kan jij je goed verwoorden en uitdrukken.... t schrijven zit in je bloed.. Ik zit hier dan ook steeds heel aandachtig en empatisch mee te lezen dat er zelfs af en toe een traantje over mijn wang biggelt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kristel
  Als er chocola is zal ik het vinden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Of stop je neus eens in de prullenbak in de ochtend voor het ontbijt...wedden dat je boven de wasbak staat in 2 seconden ;)

  Ik voelde me in het begin ook nog super, bij 6 weken begon de misselijkheid en algehele gaarheid. Dus nog geen zorgen, gaat snel genoeg komen!

  X Sprokkel

  BeantwoordenVerwijderen