dinsdag 23 november 2010

Ik durf het nu ook uit te spreken: ik ben zwanger!

Vanmorgen om 9 uur bloed laten prikken op hCG, het zwangerschapshormoon. Ik kon meteen doorlopen en binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Ook al had ik stiekem toch al zelf getest, het blijft tóch spannend! Ik wilde het gewoon nog eens uit de mond van de dokter horen. Gelukkig hoefde ik daar niet lang op te wachten. Om 11.15 ging de telefoon al. Zenuwachtig nam ik op en terwijl ze haar naam noemde en controleerde of ik de persoon was die ze spreken moest, probeerde ik al uit haar stem op te maken of ze goed nieuws zou brengen.
"Nou, ik heb positief nieuws." zei ze. *voeg hier zucht van verlichting in* "Eigenlijk had ik stiekem al getest" reageerde ik, "maar ik was er toch onzeker over. Wat is de hCG-waarde?" Die bleek 92 te zijn. Blijkbaar is dat goed.
Donderdag 9 december krijg ik een echo van dr. Geluk. Dan gaat ze kijken of het op de juiste plek zit en of er een hartje klopt. Dat is dus over 2 weken en 2 dagen, sneller dan verwacht! Toch niet geheel zonder angst in het hart neem ik weer plaats op het wachtbankje...

6 opmerkingen:

 1. JAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
  "onze" Alex is zwanger!!

  Liefs Nanette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whhhhhaaaaaaaaaaahooooooooooooo

  Ik blijf heel hard duimen dikke knuff Hexje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YES!
  Zijn we lekker toch samen zwanger :):):)
  Wat ongelooflijk cool!

  *KNUFS*

  Sanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAAAAAAAAA x 1000 = Gaaf!
  Blij voor je ^.^

  Ro

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo ontzettend gaaf!!! Nu wachten samen met je in spanning af tot 9 december...maar dat wordt gewoon een prachtige echo met een mooi kloppend hartje van jullie bizonkitplakbeeb!

  X Sprokkel

  BeantwoordenVerwijderen